muka

Hai momy2 semua. Ada x mcm sya pregnant 12week tapi muka smua naik jerawat teruk ?

53 Balas

sy.. huhu.. jerawat mcm cndawan tumbuh lpas hujan.. rime gndung ank girl 4org dlu elok je muke xde jerawat. n sy mmg jenis susah naik jerawat. kali ni mak aiii.. arap xtgl kesan la

5y ago

Kita doakan sama² dpt boy kali ni.. Aamiin. 😂

saya macam sis. muka start pregnant keja breakout je . .tapi lama3 bila pakai skincare lepastu jaga dengan kerap pasal muka . barulah kurang sikit jerawat tu😅

lain ank lain rgam .. peknem sblum ni btol 9bulan lebih jerawat batu btapa kat pp.. dh bsalin trus hlg🤣 peknem kali ni muke licin , 1 jerawat pun xde😊

Saya pun sama sis..jerawat rasa makin byk yg tumbuh..penah jgk pregnant sblm ni tumbuh jerawat.tpi bila baby dh keluar,automatik muka licin..hihi..

Sy first tris naik jerawat. Pdhal sbelum ni muka pling susah nk lekat miss J. Nie dh 3rd tris lagi teruk sgt2 jerawat keluar. Pembawakan. Hormon.

Saya pun klu tiap kali mengandung naik sja jerawat tp ikut ngan usia kndungan biasa klu tmbh besar perut mkin kurang gak tue

Normal. Saya sejak pregnant muka naik jerawat. Ni dah 8 bulan ni, kurang sikit jerawat. Biasa la hormon mengandung

Sy mse ank first n second pun xde jrwat..preggy no3 ni bru kua jerawat.. But trimester 1 jek.. Pastu ok daa...

Saya masa pregnant teruk jerawt. Stop semua pencuci muka. Lepas bersalin, dah kurang and guna cetaphil je

Sma la.. Bru 9w, smpi bgkak pipi sbb jerawat.. Da suami ckp mcm kene tumbuk muke sbb nmpk lebam..