muka breakout dan gatal

sy skrng ni tgah mngalami muka breakout lpastu kdg2 tu gatal smpai muka sy luka2. ada x skincare yg sesuai utk ibu mngandung? pregnant 10w

3 Balas

sy cuba pakai moisturizing clay mask jenama Happy Mask beli kat Guardian (pakai 2-3 kali seminggu) & then sapu face oil cocoa butter jenama Palmer's setiap hari. Alhamdullilah breakout semakin kering & tak gatal.

Hormon preggy tu puan. Saya dulu pon Jerawat batu tibe2. Tapi hanya sementara & tak pakai skincare pon. Takut. Puan boleh jumpa doctor kot ada ubat sapu ke apa ke kan 😊

Same hereee. Siap bintik-bintik kecil penuh kat muka. Gatal2 satu badan :(