detail scan

Nak tanya ibu-ibu. Berapa agaknya bayaran untuk detail scan di klinik swasta ya?

36 Balas

Survey la dekat fb cari klinik yg berdekatan atau ikut kemampuan. Tapi kalau puan di sekitar kl saya recommend klinik as salam lembah keramat. Dr & staff sangat2 best tak rugi rm120 utk detail scan. Masa saya oergi tak perlu appointment. Just call atau ws ptg tu jugak boleh dtg. Tapi skrg bergantung pada situasi

Ada yg 100 .kna rajin survey. Tp kalau g yg pakar sonographer lg bagus. Sonoworld kt ukay bistari details scan 150. Sonovision 175. Sy buat details scan + 5D di sonovison time promo 208. Puas hati dgn servis.

Sy buat scn detail rm120.. dpt CD.. gambr dan report keseluruhan bby.. pstu sy buat scan 5D rm150 dpt cd.. gmbr frame berwarna..dan gmbr hitm putih utk gender..tpi sy di JB..

4y ago

Taman u pun ada sis

Alamat kami: No 3,Jalan Puteri 2A/8 , Bandar Puteri Bangi, Kajang, selangor Klinik kami terletak di Bandar Puteri Bangi, Berdekatan Tesco Bandar Puteri Boleh waze ke Klinik Nurcahaya puan

4y ago

Haa..yg sy bg tu dua2 doktor pompuan n recommend.. poliklinik az-zahra dgn ni..😊

kat tempat sy, sy survey harga smuanya rm160 ke atas, kalau nk tambah buat 4D tambah lg rm40.

Hari 2 sy scan kat medissa care ...rm89 utk detail scan 5d...tp kat jb la...kat kl xtaw...huhuh

4y ago

Dekat bbu...sebelah gedung muaz..

Rm100 ke atas tengok pada klinik jugak..kadang depa buat promosi ada lg murah pada tu..

Saya buat kt Klinik Anda detail scan 5D baru rm 89..dpt gmbar, cd dan detail baby🥰

detail scan rm130 free CD, gambar 2D,report detail scan & susu 1 paket kecik 🤭🤭

Poliklinik az-zahra..ni yg sy suggest murah..no area ampang..bangi ada jugak..jap ye

4y ago

Haah..betul tu, sbb tu sy amek pakej dia awk..skali 5D..kat bwh td sy ada buat pakej kombo..tp murah kan 2D gender scan rm15..biasa ikot klinik sy penah pegi rm50- rm75..huhu