Detail Scan

berapa ye harga detail scan klinik swasta??

6 Balas

untuk regular scan dalam RM40++ , kalau nak scan jantina RM80++ . tapi tengok pada klinik jugak . better call dulu untuk kepastian.

rm 120 - 180 selalunya. sbb nk tgk detail anggota baby, jantung, otak, gender and etc kan. pricey sikit, but puas hati hihi

Saya pergi scan masa 17w untuk perkembangan baby caj rm59. Dapat tengok gender baby sekali

2w ago

Marissa clinic, melaka. Sis boleh google tengok kawasan sis ada tak

saya buat kt sonobee tp kne booking tarikh dlu rm33 jek..cri sonobee area umah awk..

6d ago

sonobee mmg ok sngt dia akn trgkn smua nye

baru ni Sy nk buat detail scan tp xbuat temujanji..tngk harga dlm rm149+

Kat tmpt sy rm314