caj bayaran detail scan

Hye semua, nak tanya sikit. Berapa ye caj bayaran detail scan? Doctor suruh pergi detail scan nanti, tapi x cakap pulak ada bayaran ke x. Saya pon lupa nak tanya, bukan ape, senang nak sediakan duit. X lah kelam kabut nanti. Tq

22 Balas

Kalo detail scan kt hospital n doc kk yg bgi surat opoiment kt hospital besar cm kne bayar rm5 jer untuk 2nd dtg cek kalo 1st dyorg bgi free...cz sye bru jer mggu lps g scan detail kt hospital besar klang sbb bby twins

Detail scan kalau kat kk free je . Tapi kalau saya gedik gak g buat kat luar .. klinik dr aishah dan rakan-rakan dekat seksyen 27 shh alam . Tgh offer 2d/3d/4d/5d baru 99 je .. boleh tgok fb dia

5y ago

tqqqq

Hai sis sy scan kt sonovision murah.. Hari Selasa minggu lepas sy scan 2d rm18 je.. Blh search kt fb n booking kt laman wed depa.. Ikut syarat utk dpt harga promosi

Biasanya harga ikut tempat masing², mcm sy buat dekat klinik pakar maternity detail scan +4d rm180

Sis boleh survey klinik yg dkt dgn tmpt tinggal sis. Biasany hrga bergantung atas klinik sis.

5y ago

Sebqb doc bagi saya surat untuk detail scan di hospital

Poliklinik az zaara ampang promo 80, harga biasa 100. Bergantung dkt klinik ?

Kat tempat saya kalau scan shj rm85. Kalau scan sekali dia bagi ubat rm100++ mcm tu..

Kena call klinik tanya, certain tempat lain2 harga dia.. Ada yg sampai RM150

di tempat saya 5Dscan rm120 detail scan rm160 5D scan+detail scan rm180

detail scan ni... bila kandungan berapa week ye bole buat???

5y ago

Details scan seeloknya week 20-24.