tunggu hari

Nak tanya . Harini genap 37 weeks . Semalam saya sakit pingang yg tak boleh bawak bincang , tapi tak turun apa2 tanda . Cuma trasa berat dekat ari2. Bila bangun pagi tadi , badan rasa tak sedap smpai la sekarang . Adakah tu tanda2 saya nak bersalin ?? Maaf la panjang lebar , sbb anak first so tak bapa tau . ?

1 Balas

Mungkin sama sekali . Saya hari tu pn mcm tu , sakit kt ari2 pastu g sepital doc check bukaan da 7cm