pergi atau tidak

Saya dah masuk 37 mnggu , harini rasa sakit dekat bahgian ari2 . Dari pagi saya tahan, sekejap dia sakit , sekejap tidak , tapi tak turun apa2 tanda . So ? Perlu tunggu tanda atau pergi hospital ?

2 Balas

Kata nurse di KK tempat saya, tiga tanda kalau dah nak besalin. Keluar darah atau lendir coklat, turun air ketuban dgn sakit kontraksi yg agak kerap cth 10 minit sekali, 5 minit sekali. Kalau salah satu ada tanda dari tu boleh p kecemasan utk cek bukaan 😊

4y ago

Ok sis . Terima kasih .

Boleh ja pergi sis. Ckp sakit sgt. Dorg trima ja. Drpd tggung sorg2.. at least tahu ap mslah..😅

4y ago

Takut la pulak nak pegi hospital 😂😂