hi ibu2 semua..

saya skrg 37 week 1day.. dri semalam perut macam tak sedap.. mengeras n sakit.. lepas tu harini pon sama.. harini macam sampai ke pinggang.. ari2 n kelengkang sakit.. tapi tanda2 nak bersalin tu tkde.. ni anak kedua.. tapi yg first tk macam ni 🤣.. sakit contraction pon sy lupa macam mana 😂.. ibu2 semua doa kan sy bersalin normal ye.. sbb yg first ceacer.. sy harap sngt kalini dpt bersalin normal 😉

1 Balas

Amin sis. Kami doakan sis bersalin scra normal. Pada saya.. Bila masuk 37w ke ats.. Ke jaga2. Tkut kita nak beranak.. Even xde tnda. Mcm saya x de tnda.. Tp dsbbkn kbtln appointment kat klinik then doktor peksa air ketuban sikit. Bahaya utk baby. So nak x nak.. Warded dan bersalin. Stay safe sis.. Bykkn bdoa agr dipermudahkan semua. Slmt mjbut kelahiran c comel! #TAPSupermoms #29thNov20