Bleeding

Nak tanya, hari ni hari ke 60 lepas bersalin. Tiba-tiba bleeding balik dari semalam sampai kena pakai pad. Sedangkan sebelum ni hari ke 45 dah kering. So ni dikira darah period atau darah nifas tak habis lagi sebenarnya. Tapi sebelum masa dalam pantang mmg darah tak banyak keluar pun

2 Balas

Anak saya dua org habis pantang terus makan pil perancang. Habis sepapan pil perancang terus keluar darah haid. Saya tak pasti pula kalau ada keluar darah walaupun tidak mengambil perancang kehamilan. Tp kalau makan pil perancang memang haid akan dtg setiap bulan.

4y ago

Saya ambil oralcon sebab campur susu badan dan susu fm. Kalau fully bf memang nurse bagi noriday. Dr anak pertama memang period konsisten dtg setiap bulan. Cuma darah sedikit dibandingkan masa blm kahwin lg

Lepas 60 hari tak kira nifas dah sis