First mom here

Nak tanya as first mom ni. Baby ni asyik nangis mcm nak susu mcm xckup susu. Asyik hisap jari la tangan la. Tp bila dah bagi susu badan xlama tu dia kluarkan balik susu tu dari mulut. Knpa ye? Pastu nangis2 lagi. Pampers mmg sentiasa check and tukar. Perut nak kata kembung pun xde juga elok lembut je… ade tak prnah mcm ni? Baby baru 5 hari ni.

12 Balas

anak sy kdg ngis sbb nk berak , nk tido ,nk susu , tak selesa . kalau sy dah bg susu tp still ngis .sy thu laa dia nk tido . dodoikan terus tido . kalau dah puas tido . tetiba dia ngiss . mesti nk berak haha .

6mo ago

anak saya nak kentut pun nangis masa awal2 nb tuu