Normal ke baby newborn kluarkan susu mcm ni?

(Gambar contoh dari google) Nak tanya normal ke baby newborn 16 hari kadang kluarkan balik susu mcm ade biji2 putih + lendir mcm dlam gambar tu? Dlam 20 sen 5 sen size muntah tu takde la bnyak tp risau… #firsttimemom

Normal ke baby newborn kluarkan susu mcm ni?
8 Balas

normal aje tu jeluak, anak minum fm eh kalau fm mmg gitu akan keluar, lps sendawakn baby pon akan kuar jgk sikit tpi normal je

normal awak. Lepas susu jangan lupa sedawakan ye. Kadang2 sebab overfeeding jugak. Tak normal kalau sian muntah memancut

Normal, sebab perut baby kecik. Saya pernah anak muntah terus susu banyak gilaa2.. masa tu baru 2minggu lebih kot.

ada sendawakan baby tak. kalau ada normal je lebihan susu keluar. jangan muntah je

normal je. baby selalu jeluak kalau minum terlampau byk atau pun x disedawakan.

normal jer..

Normal..

normal