buka buku pink di private,

Nak tanya bila ya blh buat buku pink di private hospital? Dan selalu range harga check up di pantai hospital berapa? Tq❤️

7 Balas

Pantai xsure tapi kpj. Sy g masa kandungan 8 minggu. Scan, buka buku, ubat obimin n calcium dlm rm200++ je. Check up monthly pun rm200++ je. Kalau ambil drh mahal sket tp belum lagi pernah kena sampai rm300...sy suka kpj area sy ni sbb xrmai sgt...kejap je tunggu.

4y ago

Ikut jenis delivery...ada pakej dia. Kalau 4bilik n normal delivery rm3k lebih mcm tu je. Kalau sis confident akan deliver normal oklah...mcm sy induce xbukak jalan so kena emergency czer. Total bill rm9k ++ lepas doctor bagi discount. Maybe dia bagi discount sbb dr awal preggy mmg dh check up dgn dia kot...advise sy kalau duit semput2 beranak je gov sbb kalau ada komplikasi apa2 caj akan berubah xkan sama dgn pakej kita dah...and harga pakej tu tertakluk pada terma dan syarat. Kena beranak weekdays and during office hour. Kalau x dia ada extra caj lain...tapi kalau duit bukan satu masalah go ahead no problem 😊

Try Columbia asia. Hari tu first check up, scan, blood test dlm 200+. Check biasa tak sampai 150 dgn scan. Ubat pun harga berpatutan lat situ.

5y ago

Oppss sorry sis.

Sy checkup pantai RM160-RM170/checkup. Melainkan kena ambk darah kena sampai RM4++..

5y ago

Biasanya ubat, sy guna yg KK..

Kalau tak silap saya ada baca yang first check up tu range dia 150 ke 200

Boleh call tnye sis klu nk tau lbh. Quite expensive

5y ago

Dah call, tp staff ckp depending on Treatment

First cek up.buat buku.dgn ubat dlmrm650

5y ago

First mmg mahal.siap scan semua.cek up bulanan dlm rm250..

Bagi saya mahal hehe