Hi mommy2x . Siapa di sini buka buku pink di private n bersalin di government hospital. Blh share

1 Balas

sya 🙋🏻‍♀️ , bru2 ni bersalin ( 30/03 ) . nurse/doc xbyk tya pun.. dorg terima je mcm biasa. yg pntg check up kat swasta lengkap, ada minum air gula.. check hb.. etc. 24jam je admit.. 30 masuk LR & wad , 31 dh balik rumah dh..

2y ago

yaa sya bersalin kat hospital kerajaan.. sya buka buku pink kat swasta.. btw, sya stay sabah.. hospital tuaran