Air Ketuban

Nak tanya, bacaan air ketuban normal utk 35w agaknya brp,kita google² ni kata 10normal, tp ada 10 pun dah kna induce,ada yg bawah 8 baru kna induce..scan 34w bacaan ketuban sy 10 then 35w turun 9.36w esok scan lagi, doc pakar dah bg surat serah diri mgu depan 37w.

1 Balas

Air ktubn xboleh lbh n kurg bwah 10 Xslp..sb bila.Kurag @ lbh akn bhya bby

9mo ago

Hi sis. Komen ni dah lama kan. Btw nak tanya anak sis keluar dulu berapa kg? Berat bulan bulan naik okay tak? Sebab saya sekaranh baru lalui ni