Air Ketuban kurang

hai semua,sy mntk maaf jika sblm ni ade ibu² yg pernah tnya soalan yg sama..sy cube scroll cari tp x jupe..nk tanya anyone yg pernah mengalami air ketuban kurang x..any petua utk perbanyakkan/tambah air ketuban..sy skrg 37w,smlm scan doc. gtau ai ketuban cume 9..22/7 repeat scan semula,kalau air ketuban msih sama/makin kurang sy kne admit dan induce terus..klu ketuban ok,30/7 serah dri utk induce sbb GDM on DC..terima kasih

2 Balas

Sy pernah kurang jugak. Dr cuma suruh bykkn minum air kosong je. Memula 8. Mggu depannya sy cek 16..

4y ago

Insya'Allah sy cube mnum air byk..terima kasih sis

minum air tembikai sis.. mkn buah tembikai.. in shaa Allah air byk