susah tidur

Nak tanya ada x kat sni pegalaman tidur (selalu belah siang).. skejap xsampai sejam tp rasa nak tidur lama lg..dah tak boleh tidur balik..mata tak leh tutup..Saya sedang mengandung 7minggu..anak ke5..sebelum ni saya tak pernah alami masalah.Harap bukan peyakit..

1 Balas

Tu normal sis..rs penat sgt2 dan rs mengntuk je kan..sy pn pnh alaminya ms awl2 preggy dlu..even br pestime preggy ank pertm.. memula sy ingtkn kenapa..tp bila bc ada juge mengalaminya..dan tnye kazen pn sm..jd br rs lega hati.ni..😂✌