Minuman

Nak tanya ada tak pengalaman tak boleh minum air masak/mineral/air kosong. Sbb saya memula minum air masak (filter/x) tapi rasa nak muntah so start beli botol mineral shj. Tapi tekak tetap juga rasa loya.

17 Balas

Pernah. Sepanjang pregnancy minum air Spritzer je. Lain xboleh nk masuk

awl trimester dlu mmg xllu..mntah sje..dh ujg 2nd trimester ni alhmdulillah ok

saya. awal pregnant. ni 37w rasa mcm loya blik bila minum air kosong.😪

4y ago

Jadi puan minum apa ya? Utk kekal hydrated?

Pernah rasa. Tapi sekejap je sebab paksa jugak minum air masak

try minum dl botol atau guna straw.

Tak pernah

Sama!

4y ago

Jadi puan minum apa ya?