Lambat berjalan

Nak tanya ada tak anak2 kawan2 kat sini x merangkak? Pastu terus berjalan

4 Balas

Ank sy lambat merangkak, 11 bulan baru pandai, 1tahun 2 bulan berjalan.. Ini dah 3 tahun, buat jugak aktiviti merangkak sebab aktiviti merangkak ni bagus untuk perkembangan bdk..

anak buah saya tak merangkak , dia duduk kalau nak kedepan , kaki dia yang kawal 😆😆 macam mengesot . seram kalau dah dia laju laju

ada .ank sy .. dia brjalan dlu baru merangkak .dia undo step dia skip selepas dh brjalan😅✌🏻

ank sy no 2..x menjulur..x merangkak.. ckup 1 thn 3 bulan terus bgn berjalan