Anak lambat berjalan

Sapa anak2 dy sama macam2 anak sye lambat berjalan.usia dah setahun 3bulan. Normal ka itu??..mklumlar sye excited nak tgk dy berjalan🤭

3 Balas

normal je kak tak silap saya fasa anak bjalan ni sampai 18bulan gituu ada lagi masa dia nak belajar tu 😊 anak saya pun lambat jugak dpt kaki tapi bila dia sekali taktek dlm genap setahun tu terus pandai jalan tak sampai setahun sebulan dah laju jenuh nak ngejarnya 🤣

ank sy y paling lmbat bejalan setaun 6 bulan

2y ago

OOO Lmbt jg ye.. anak sy 1y3m xble bjln LG da kena jumpa doc..huhu

normal