Anak merangkak dah boleh berjalan

Boleh share pengalaman tak, brape bulan baby mommy smua boleh merangkak dan boleh berjalan 😄

4 Balas

Anak pertama awal. 6m dah merangkak & duduk sendiri. 9m dah tateh2. 10m dah start jalan tapi still jatuh2. 11m baru laju. Yang ke 2 ni dah 8m baru guling2 je duduk sendiri pun belum 😂😂 setiap perkembangan anak lain2.

anak saya start merangkak umur 5bulan, 6bulan duduk sendiri, skrg dah 9bulan nak start berdiri sendiri🤣 gigi baru nak tumbuh. sekejap nye lahai membesar🥲

anak sulung, merangkak 9m lebih. berjalan 14bulan. anak second, merangkak 9m lebih.. skrg dh dekat setahun and tengah tateh

11 bulan, 8 bulan, 7 bulan -merangkak 1y1m, 1y, 1y - berjalan