baby lambat berjalan

Hai,assalamualaikum...sy nak tnya n share umur berapa anak2 korang start berjalan?..anak sy dah masuk 1 tahun blm berjalan lagi..tapi gaya nak berjalan tu dah ada dah..badan belum stabil lagi..ada tips x

12 Balas

Twins saya yg boy jalan 1 thn 10 hari, yg girl 1 thn 1bln 16 hari.. latih dia berjalan atas rumput pg2.. jln atas embun.. org tua2 la ajar..

4y ago

Ok tq sis..for sharing ..boleh laa strt ajar anak sy huhu

Rilek la baru setahun. Lg lama merangkak baby tu lagi bagus.. Ank 1st saya 1t 6b..2nd 1t da berjalan.. Perkembangan baby x sama.. Yg penting sihat😘

3y ago

anak first 1 tahun 6 bulan eh bole jalan

1thun2bulan dia start bjln, kena biarkan dia biasakan brdiri n bjln sndri, dia berdiri pgg sofa ke,biarkan ke lama2 dia pndai sndri

4y ago

Yes lama2 dia pndai sndri

Anak sy 11bulan.. xpe sis.. kemampuan anak masing2.. xlama boleh jalan laa tu.. jangan risau.

4y ago

Tq sis👍👍😘😘😘

rilex sis..xsemua anak sama.anak buah sy 1tahun 4bulan baru betul2 pandai jalan.

4y ago

👍👍👍👍😎😎tq sis for sharing tau..betul tu

Ank sy no 1 brjalan masa umur stahun...no 2 stahun 3 bln bru brjalan...

4y ago

Yake..ada cpt ada yg lambat kan..sbb berhati2😀

Anak 1st sy 1thn 2bln, anak 2nd 1thn 1bln berjalan..

Ada baby yg cpt ada juga yg lmbt brjalan tu sist...normal..

4y ago

Kan...kdg risau jgk tp keep be positif sbb ada yg lambat ada yg cpt...org lain asyik tnya ja..tu yg xmau kata apa..sbb mmg anak kita lambat berjalan..bia ikut flow kan

10 bulan start beberapa tapak. 11bulan da laju jalan.

4y ago

Alhamdulillah kira baby sis cpt jgk

anak sy setahun empat bulan baru berjalan