Lahir x ckup bulan..

Nak tahu ade x ibu2 yg sudi kongsi pengalaman melahirkan anak pramatang?? Maksudnye 7 bulan mcm tu.. sy risau sgt skrg ni.. ade x ape2 komplikasi??

1 Balas

Anak first sy prem baby sis 32weeks dia lahir. Tak susah nak jga wlaupun msa tu bru berpengalaman brgelar ibu sbb ank sy dia tak byk songeh. Dia tak pakai tiub or ape smua cuma ke tahan kat hospital sbb berat bdan dia shja. Klau u admit kat hosp.dorang nurse smua akn bimbing u mcm mna handle prem baby ni. MulaΒ² bby u akn msuk nicu dorg jga.