Pengalaman GDM

Salam and hi mommies.. Sy nk brtanya pengalaman mommies yg ade GDM.. Mmg baby akan besar ke? Sbb sy ade GDM tp baby sy kcik.. Maksudnye size baby x sme dgn mngu.. Size baby lewat seminggu.. Sbb slalu nurse ckp baby akan besa.. Diharap ade mommies yg sudi share pengalaman.. ?

1 Balas

Sy ada gdm mss ank 1st...ank lahir 2.2 je tp alhamdulillah x kna juandis lnsung...

4y ago

Owh.. Sis gdm on diet ke insulin? Ingtkn sume baby klau ibu ade GDM akan besa.. Alhamdulillah baby sihat.. ☺️ Harap baby sy pon sihat.. Risau sbb mse 34 mngu baby bru 1.7 kg..