Transverse baby

Hai semue...sy 30wk skrg..last check up mse scan doktor kate baby dok melintang..haha.. Ade x ape2 petua utk galakkn bb pusing ke tempat asal n masih ade mase kan? Risau pulak hati...bile bace info2 ade y emergency czer...😰 Ade x ibu2 ade pengalaman macamni Tq in advance

1 Balas

nurse saya ada cakap selagi belum cukup 9 bulan x perlu risau kalau baby belum lagi kepala dekat bawah😅 saya nak masuk 30 week juga,baby kejap pusing sana sini mengiring lagi smlm mse nk buat 5d