Geng ganti puasa 😂

Sekadar nak berkongsi, last week sakit perut teramat sampai tak boleh bangun or duduk, sampai pitam lepastu terus ke emergency nasib baik takda apa-apa. baby okay alhamdulillah tapi kena bebel dengan dr sebab puasa 😂 padahal cuba cuba sehari tu je sebab konon nak cukupkan 10 hari puasa. Jawabnya kena ganti 23 hari lah ye.

2 Balas

saya hari2 puasa kejap jee kul 10pagi dah bukak puasa sbb bila lambat makan jaa kepala terus memusing. badan jd tak sedap perut kembung rasa meloya rasa panas kepala memang tak senang duduk. saya setakat ni puasa baru 6 hari je

12mo ago

betul sama lah saya, ada few days paksa puasa juga tapi badan jadi susah nak tidur malam. sebab saya first baby so saya taknak dah risk pape untuk baby so ganti jela demi kesihatan diri dan kandungan 😂

samala sy pun x boleh puasa.. biasanya 4jam atau 5jam lepas sahur sy mesti rasa pening . tangan gigil.. pedih perut.. sudahnya mmg kena ganti puasa la nanti 😅

12mo ago

takpa puan yang penting, ibu dan baby sihat tu nombor 1.