Upt samar2

Nak pinjam mata Ibu2. Ade nampak tak samar2? Aritu cek upt eco nampak terang skit. Harini cuba upt Watson plk. Dah lewat sehari..

Upt samar2
13 Balas

saya pun mcm tu jugak samar² je memula.. 5 hari lepas tu check balik naik double line jelas.. masatu belum delay period lagi.. tp saya dh check sampai 4 kali and result double line terang.. bila jumpa dr , dr x berani nk kata ye or x and x kasi scan lagi sbb terlalu awal.. suruh tunggu 8 week.. lepas dh seminggu delay period saya check lagi pakai clear blue and result pregnant 3++.. maksudnya kandungan saya dh 5 weeks mcm tu.. sbb ni first baby saya pun x tahu sngt so tunggu jela 8 week utk scan..

3y ago

saya nak g scan takut awal lagi plk

lg seminggu cek lg sis.. sy haritu lewat 5 hari cek nmpk double line tp samar.. lepas 5 hari sy cek lg baru nmpk jelas..

terima kasih smua.. in Shaa Allah doakan saya ye.. semoga ade rezeki buat saya.. setahun menanti.. 2 minggu lagi saya cuba lagi

InshaAllah positif mama. Cuba try seminggu lagi ye. At the same time bykkn bdoa. Jaga keshtn mama

klaubsy dulu tu kira positif dh.. tpi cuba sis check blik nnti sminggu

in shaa Allah positif puan...tggu 2,3 hri cek lg in shaa Allah trg nnt

Nnti try lagi check lepas lewat period seminggu dua 😁

sy tak lewat period pun check awal smggu naik double

Try pakai clearblue sis misti dah Terang

Try lagi 2-3 hari, buat pagi2 tau.