asyik merungut jaa

Nak pendek kan cerita, aku memang kawen dekat 2tahun, tapi tkde rezeki.. Raya ritu ak sah mngandung.. Memang happy sgt.. Tp tu lah asyik merungut jaa.. Sampai td kawan aku memang dah lama sabar je dgn aku yg asyik merungut.. Tadi dia bengang sgt.. Dia marah aku.. "Ko ni jgn nak merungut jaa boleh tak, tak baik tau.. "Aku terus tersentap.. Ak pun ckp "oke lepas ni aku diam jaa"erm lepastu aku rase bersalah dgn kandungan aku. Aku terus ckp dlm hati. "maafkan mama kalau mama byk merungut ,mama janji mama tak merungut dah". Bila ingat balik susah nak ade anak.. Ak kene berlajar bersyukur.. Ade tak sape2 mcm aku..? Ke ade yg nak bg nasihat kat aku.. Aku rasa bersalah sgt ..

18 Balas

Biasa la tu sis Saya ms 1st mengndung tu memang saya selalu marah2 husb saya wlaupun husb saya tk buat salah pun , kadang dia tk ckp papa pun saya marah dia Dgn alahan lg tiap hari muntah mkn sikit muntah tk mkn pun muntah dan sakit kepala truk sgt , pstu bila dah msuk 2-3trsmster dah kurang alahan mood pun jd ok