asyik merungut jaa

Nak pendek kan cerita, aku memang kawen dekat 2tahun, tapi tkde rezeki.. Raya ritu ak sah mngandung.. Memang happy sgt.. Tp tu lah asyik merungut jaa.. Sampai td kawan aku memang dah lama sabar je dgn aku yg asyik merungut.. Tadi dia bengang sgt.. Dia marah aku.. "Ko ni jgn nak merungut jaa boleh tak, tak baik tau.. "Aku terus tersentap.. Ak pun ckp "oke lepas ni aku diam jaa"erm lepastu aku rase bersalah dgn kandungan aku. Aku terus ckp dlm hati. "maafkan mama kalau mama byk merungut ,mama janji mama tak merungut dah". Bila ingat balik susah nak ade anak.. Ak kene berlajar bersyukur.. Ade tak sape2 mcm aku..? Ke ade yg nak bg nasihat kat aku.. Aku rasa bersalah sgt ..

18 Balas

Saya trimester 1 smpai nk bersalin Menagis tak payah cakap lah Sentap dengan suami hal kecik je tapi menagis 2hari mata bengkak . Saya nikah nov terus lekat so sya x ready nk ad bby sebenar ye tapi suami teruje sgt Skrg dah beljr pelahan erti bersyukur sebab dapt juga merasa bby tendang 😊 Semoga sis juga kuat dan semua ibu2 juga kuat 😊