Hi Mommies!

Nak mintak pendapat sikit. Pampers brand apa yg okay utk newborn baby?

13 Balas

Ank 1 n 2 mmg pkai wee wee dry tp mmbzir ank ke3 pkai fitti je sbb bby slalu berak n mmg jimat..bby dh 2-3 bln bru tukar blk wee wee dry

Saya suka pakai genki...pad lebih tebal dari drypes Huggies pula pad dia nipis naw risau tembus saja kalau terlewat tukar 😊

Sye pkai huggies.. Pastu try drypers last skunk pkaai mikubi diapers.. Semua nye ngam.. Xde melecet or ruam..

Drprs , atau fitty . Sb newborn byk kali poopoo , untk buang kuning . Nk jimat dua jnis ni je.

Saya prefer yg lembut, so far saya pakai kan baby k-mom dan merries

saya pilih drypers sebab tebal dan harga pun ok

Huggies dry pun ok sbb newborn kerap tukar 😊

sya pakai huggies x beruam .

Huggies nb / drypers wee wee dry nb.

Drypers wee wee dry 👍