Pampers utk newborn

Hi mommies. Saya dah start beli brg baby sikit2. Ada yg boleh share brand pampers apa yg kualitinya okay dan berapa pack yg saya perlu beli utk size newborn? Thank you mommies 🫰🏻#firstmom

5 Balas

saya nnti nk gune pampers momo house dkt shopee/tiktok shop tuu jek. murahh..ramai kata ok. tp bergantung anak masing2.beli satu pack dulu pun ok NB punye... rm 10-rm 14 jek kalau tgh offer

drypers wee2 ok..bb sy sempat pakai 2 pack je y newborn dah x muat..pakai s pulak.so bg sy la kn mmg xbli bnyk beli 2 pun dah ckup..sbb xtau bb cpt je berisi.nnt syg je x muat.

Anak saya pakai petpet newborn. Sebelum bersalin saya beli 2 pack. Dah bersalin baru topap.

kalau nb sy suggest drypers wee wee dry la ..sbb lmbut n slesa utk bby bru lhir

Sy beli kt shopee time live diskaun. Drypers touch sy dpt rm22 yg nb ada 80pcs