brand pampers

nak tanye pndpt ibu2 yg brpngalaman...pampers brand ape ye yg okay utk newborn ?

7 Balas

ikut pengalaman anak first, sy beli mikubi je. harga murah, ok je dgn anak sy. lgpun newborn kerap tukar pampers..

drypers..petpet okay jugak..cuma kalau baby bum bum x sesuai sbb dia kecik..molfix pun okay

bg sy utk newborn x perlu beli jenama yg mahal2 sbb newborn akan kerap tukar pampers.

mummy boleh cuba survey dekat sini: https://my.theasianparent.com/jenama-lampin

sy suka Drypers wee wee dry

saya pakai dryper

offspring