Pampes brand apa yang okay & murah?

Hi, sy due march & 1st time mom… Nak minx pendapat tentang pampers brand apa yg okay & murah ya untuk baby newborn?

2 Balas

pampers ikut kulit anak. x semestinya sesuai dgn org lain, sesuai dgn ank awk jugak. kena try and error. bagi sye mahal or murah belakang kira dah, yg penting sesuai kulit anak, xde naik rashes, xde merah2, xde melecet, x senang bocor. sye mula dgn mamypoko, tapi kulit anak jadi rashes. lps tu tukar dgn huggies, pon sama jugak. now pakai drypers, nmpk mcm ok x ok, kejap naik merah kejap xde. lps ni nak try diapex pulak. selagi x dpt jenis yg sesuai selagi tu la kena beli brand lain2.

1y ago

sye beli 1pek je semua. size newborn kena beli 2pek. sye try 1mamypoko 1huggies.