Pampers Baby Newborn

Boleh suggest brand pampers yg elok utk newborn.

55 Balas

Ni based on brand yg sy pernah try ye: 1. Drypers wee wee dry: agak kasar, affordable 2. Drypers touch: lembut, corak cantik, pricey 3. Drypers skinature: sangat2 lembut, pricey 4. Genki: 3D absorption so dy agk kembung kt depan, size kecik sikit dr brand lain, affordable 5. Mamypoko air-fit: ada indicator yg berubah warna kalau pampers penuh, pricey 6. Mamypoko extra dry: ada indicator jugak, getah kt bahagian blkg x grip sgt so selalu bocor, pricey 7. Huggies: cepat serap, lembut, affordable Tips: newborn baby mmg kerap membuang, so rajin2 laaa tukar pampers ntuk elakkan ruam 🤗

mamypoko organic , alhamdulillah dari lahir sampai 18bulan nie toada masalah ruam . cumanya kena kerap pantau pampers anak , macam saya dah rasa penuh memang terus tukar . tak bagi sampai penuh berjam jam , punca jadi ruam juga bila biarkan penuh terlalu lama

kite try 3 dah.. huggies, drypers & petpet. prefer huggies. lembut & panjang sikit. drypers & petpet pendek sikit cutting. depends tgk bb sesuai yg mana. my newborn panjang so huggies better.

Sy try semua.. Sekarang stick ngn petpet dan genki sebab murah. Dan lupa beli nih Drapolene cream.. Sgt elok utk elak ruam/melecet sebab kerap kencing dan berak.

sy beli applecrumby yg 24pcs tu je . dorg ckp lembut . sy xsure la . sbb skrg sy 29w . sy pun xthu na pkai kan pampers apa😂

Huggies..tp skrg dh 8m try error mn yg sesuai tuk kulit baby..cz yg beli suami jenama apa je yg pntg ad saizny..

Beli yg biasa2 jee lain drypers or pet2... Sbb newborn akn slalu tukar pampers... Like every 2 hours

petpet atau drypers, saya baru cuba guna dua ni and alhamdulillah okay je. tapi saya lebih prefer petpet

drypers touch.. anak sy dh 1y5m stay dgn drypers touch sbb mmg kering montot dia takde ruam 😊

Baru beli drypers new born 24pcs di Shopee sbb baby cepat besar nanti rugi beli byk2