38w

Nak mintak pendapat, parent asyk tny due, diorg cuma tahu saya pregy , tp tktahu brpa bulan Sebelum kahwin sy pnh trlanjur, almost 3month, mcm mana sy nak beritahu merekA?fmly saya jenis straicth..hm mohon pndpt sy buntu

2 Balas

*strict Hm..better bgtau..sbb baby tak boleh dibin bintikan bapak dia dh rsnya..mcm mana nk explain nnt...

Nanti bila sis bersalin dorang akan tau jugak. Better terus terang je skrg