need advice

Asalam,sy betul2 buntu malam ni sy nak bgtahu parent psl sy mengandung dahulu sebelum nikah,sebab esk sy akan diadmit hosptl..tp sy tak tahu mcm mana nk ckp..someone bole tlng sy berkahwin pada 1/9 tetapi dh mengandung 2bulan..hm

2 Balas

Bgtau je. Mmg kena kuatkan hati dan perasaan lepas bgtau dorg. Mcm saya dulu, sy nikah kat thai pastu dah bersalin baru gtau dorg. Mmg kecoh teruk. Sebab lama x balik, tiba2 ckp dah nikah dan dah bersalin. Penerimaan famili sy mmg.. x seindah yang dijangka. Tp apepun lebih baik bgtau daripada dorg tau sendiri.

4y ago

Tq sis untk kata2 semangat ni...may allah bless u

xpe sis trus trang jer dgn diaorg..klau diaorg mrah pn xlme...lpas nmpk baby sjuk hti diaorg...

4y ago

sy doakn yg trbaik utk sis