pendapat

Asalamualaikum,due sy tk lama lgi now 36w. Sy nak minta pendapat ibu2 dkt sini..sy baru berkahwin bulan 9 ,sy pernah trlanjur, sekarang ibu cuma tahu mengandung bila dia tny saya cuma jawab tak tahu berapa bulan..dia jangka kan baru 3,4bulan..sedNgkan dah 8bulan mcm tu. Apa perlu sy lakukan?fmly sy too strict..hm sy jdi buntu. Masa dah tak lama. Tolong beri pendapat ibu2. Yang nak coment tp x mmbntu tu tk perlu pun xpe. Tq

2 Balas

bagitahu jee awak benda yang betul . macam saya dlu pun sama jugakk lst2 mak ayah tahu dri mulut orang . tapi Alhamdulilah mak ayah cuma marah sekejap je lepastu , sekrang siap tanya lagi psal due bila , nakbeli brng bby sesama pesemua . tenangkan hati . banykkan solat taubat dan berdoa moga Allah lembutkan pintu hati mak ayah awk

Rasanya dah kena trs trg...sbb kalau nk ckp bby pramatang pon tggl lg sbulan je tu nk bsalin dah...mmg dah xleh sorok...lgpon smpai bila nk sorok...kalau ade adk bradik yg jnis blh phm crita dkt adk bradik dlu...

5y ago

Hm tq sis..tp rasa x smpai hati nk bgtau perkara sbnrny..