Week 33

Nak dekat due HB still low lagi. Dah tak tahu nak buat apa dah ?

1 Balas

Cuba makan red dates atau kurma. Saye ni kerang x mkn sayur makan sikit2..kalau buah suka minum jus dari buah. Red dates 8 biji campur longan 8 biji dgn goji berries rendam dgn air panas atau rebus. Minum air and buah dia sekali. Ubat jgn lupa 2 jam sebelum atau 2 selepas makan. Jgn mkn ubat dgn susu atau caffein dia halang penyerapan.