Adakah anda masih naik train pada trimester ke 3?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1031 respon

11 Balas

Masih naik sampai sekarang dah 31w 4d ni :)...agak mencabar sikit sebab kena byk berjalan...gi ofis je naik grab (sbb ofis atas bukit)...time balik jalan kaki turun bukit plak nak gi ke stesen lrt

naik lrt smpai week 38. Then masuk 38w 1d terus beranak. alhamdulillah senang beranak even anak first. sebb banyak berjalan and turun naik tangga sebb rumah flat tingkat 4 (xde lif)

Jangankan train, speedboat pun sy masih naik.. Alhamdulillah badan dan baby okay walau dah 37week

tidak! tapi masih driving sndri utk g kerja.. 38 week

Tidak. Cepat penat dan masa tu pandemik lg.

masih naik public transport yang lain

husbaby hantar

Tidak

tidak