Tahukah anda muzik klasikal memberi impak positif pada bayi dalam kandungan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

5643 respon

19 Balas

Yes I know. I already learn about this in music history when I was a music student few years ago. Classical music boleh mempengaruhi perkembangan otak bayi dlm kndungan. Means otak anak akan lebih cerdas & cerdik. So, if mommies want ur child ada otak cerdas n pandai boleh lah try cara ini🤗

Tapi saya suka pasang ayat Al-Quran...seronok tgk reaksi ank setiap kali mndengar ayat2 tersebot...

Bila buka ayat quran lagi tenang😍❤️!

bukan muzik tetapi ayat suci Al Quran

Bgi dgr bayi surah2 alquran since dlm perut.

tahu ayat al quran jela..muzik klasik xtau

Sudah ada banyak penyelidikan tentang ini

I know so which song you can intro?

ok #TAPsupermoms #TAPactiveusers

bayi dan Ibu lebih tenang.