Kalau kerap muntah lps mkn ada cara lain x selain mkn ubt muntah letih mcm ni 7w4hri

Muntah time hamil

4 Balas

sama la kita.. yg pasti lepas mkn jgn mnum bnyak air.. klau x lagi cepat la muntah .. lpas mkn dduk dulu dlm 15 mnit cmtu.. sy sllu lpas mkn akn muntah smpai hbis kluar apa yg sy mkn.. takat ni sy try dduk 15 mnit tu kurang la skit gjala mntah tu 😅

2y ago

🤣🤣✋ sip sikit..

Lemon juice is a very good remedy for vomiting during pregnancy. Smell the fresh lemon zest to relieve nausea and vomiting, or add fresh lemon to a glass of water with a little honey.

Sama lah selalu sangat muntah lepas makan. Ubat muntah pun macam dah tak bagi kesan dah 🥺 dah 11weeks dah ni

Takda kot Saya camtu jugak cuma bekalkan ubat tahan muntah jer