Detail scan/Anatomy scan

Hi mumyss.. sy nk thu.. mne mumys yg dh buat detail scan di klinik swasta.. nk thu anggaran harga nya.. ada yg tahu?

13 Balas

tmpd sye kt johor psir gudang rm80 . tpi anggaran biasenye RM80-RM150 mcmtu . kne survery klinik yg ade buat promotion

klinik sy pergi if detail scan 2d RM110. If detail scan combo 4d5d RM150. dia ada limit week utk buat detail scan.

saya scan rm91 ringgit scan skali dengar heartbeat baby time tu 9week . klinik mediviron

3y ago

iyaaa saya silap maaf yee. saya scan biasa je sis

try tgk sonobee.....murah pn murah sy buat 5d je aritu rm68 xsilap dia ada bnyk cawangan

Saya buat area cheras, scan details semua dia bagi 3D, 4D & 5D dalam satu cd. Total Rm99

3y ago

Awak duduk area mana?

saya buat kat sonovison ada promosi.boleh cek kt fb. dia ada byk cawanagan

klinik siti 180 poliklinik az zaara pun ok. cuma tk pasti harga berapa

saya buat detail scan + 5d di poliklinik az zaara ampang rm 140.

Sy buat kat klinik othman seremban,detail scan+5D rm120 jee😊

3y ago

Kat klinik othman sis..jln sikamat..sis search jee klinik othman☺️

sy buat kt klinik as salam bangi rm150 doctor baik sgt