Detail scan

Hai mommy nk tanya..perlu tak buat detail scan? Kalau perlu anggaran kos buat detail scan berapa ye selalu?

8 Balas

Sy buat dekat poliklink az zahra ampang , rm115 . Kalau hari rabu khamis jumaat promo rm99 . Booking online . Kalau sis stay area yg ada sonobee ( bole chek dekat fb type sonobee n tengok area sis ) nnti ada harga . Selalu nye ada promo . Lagi murah dari klinik biasa .

Kalau awk area yg berkaitan, boleh lah buat scan ni. Free je. Kalau kene bayar pon rm50 jauh lagi murah dari biasa.. saya dh pernah buat dgn yg ni n yg bayaran mahal. Sama setanding sgtlah detais siap pakej tgk muka babh tau 5d. Boleh cuba

lebih perlu dari buat 4d 5d nak tgok rupa dia, better tengok detail dalaman bby lagi kalau ada apa2, kita dah bersedia.. tempat sy rm100-120 , boleh tanya sis selalunya dia sediakan no wasap

kalau awak ada duit lebih ,buat la. detail scan ni kan utk tgok dalaman organ diorg, kot apa2x. harga dia depend klinik la, ada yg murah sikit, ada yg mahal. mcm tempat saya rm170 .

Better buat kalau ada kemampuan.. Untuk kita tahu tentang baby kita.. Mcm sy.. Sy buat d hospital & klinik swasta.. Sis cari klinik yg harga nya berpatutan ye ☺️☺️

Details scan ni more to high risk mom, tapi kalau ada duit lebih bolehh je buat, saya buat sebab insecure baby dlm perut ok ke x 😅 kt sni 179rm

Buat di klinik ohana, cyberjaya murah sis dan juruscan tu lembut, sabar untuk dapatkan details scan organ baby

buat kat sonobee . saya detail scan + 2d . gender boleh tahu skli . buat dlm 19w . hrga 88