Detail scanning

Hi boleh tahu klinik mana yang menawarkan detail scan/anatomy scan baby untuk lihat perkembangan janin area ampang/kl#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Boleh pergi klinik Siti or Poliklinik Az-Zaara. Pengalaman saya sendiri buat kat Poliklinik Az-Zaara. Mmg puas hati sonographer explain dengan bagus. Gambar scan jelas dan harga pun berpatutan. Klinik Siti pun bagus berdasarkan review org tapi bagi saya harga kat Klinik Siti lebih mahal sikit. Bagi saya la ye.

sy pun pergi Poliklinik Az zaara dua2 anak, buat appointmnt dulu siap2..😊anak first gmbar oke, anak kedua bby xmau bgi krjsama wlupun dh 2x dtg utk scan muka..hehe.. tpi bab detail scan keadaan bby tu mmg perfect la depa terangkan 1 persatu.. 😊