Pedih ulu hati

Hi mumy , setiap malam sya sakit ulu hati . smpy termuntah-muntah , ibu menggandung boley makan ubat ni x ? selalu sya minum yg gaviscon tp sya nk tukar yg ni murah sikit . mintak pendapat semua ?

Pedih ulu hati
2 Balas

Kalau bab ubat² baik sis tnya doktor sbb time pregnant ni kta xtaw mne yg baik atau tak untuk di minum..

5y ago

ouh k , esok sya g kk sya tanya 😊

Klu boleh elak mkn gaviscon.. Bila dtg heartburn try mkn sikit2 roti biskut dan susu.. Atau mkn chewing gum.. Inshaa Allah okay 👌😌 Ni nasihat Dr utk sya..