PEDIH ULU HATI

siapa dekat sini sentiasa pedih ulu hati?? Kekadang sampai termuntah muntah... Hurmm.. Now sya tgah alami yer... Pedih dye xboleh bawa bincang... Nak menangis jer... ... Mumy2 dalam ni ade petua ke nak hilangkan pedih ulu hati ni... ... Now 31weeks3days... ...

1 Balas

Sama laa dgn sy.. X senang duduk.. Pakej plak sakit pinggang.. Dh laa perut sy ni rasanya x leh nk besar lg.. Sy plak mmg asal kurus sangat2. Berat semua sblm ni bwh 40.. Skg dh nk cecah 51.. Badan masih maintain, perut je naik.. Rasa senak kt ulu hati.. Ada masa sampai menangis2..