Bersalin di Hospital Putrajaya tapi bukan kerja kerajaan

Hi mummy.. Nak tnya sape ada pengalaman bersalin n check up di hospital Putrajaya n bersalim ceaser..tetapi suami kerja swasta..biasa kena deposit kan ke cmne..tq mommy semua

2 Balas

Hosp putrajaya sme mcm hosp gov yg len. Cume wad bsalin ptrajaya hy ade klas pertama je. So charge wad tggi ckit dr kelas 2 @ 3.kalo nk bsalin mcm biase bayaran dia mcm gov biase la x silap.. Tp kalo nk yg lvl swasta, wad private, layanan A, makan sedap, suami blh tdo skali 1 blik, pelawat blh masuk x kre time pon ade kt hosp putrajaya.. Org pggil sistem FPP(Full Paying Patient) 7bln pregnant dh blh book kot.. Depo 500..dan jika branak normal dan x lebih sehari dlm wad kos rm4500 xsilap tmasuk ubat semua.. Refer pd google FPP hosp putrajaya ye

5y ago

My pleasure 👌

Salam, hospital putrajaya half gov, half swasta, so kena deposit RM500 macam itu, tak berapa ingat, sebab kawan kata macam itu lah harga untuk deposit. Atau lebih