pengalaman bersalin di hospital putrajaya @ serdang

salam mummy² semua?ada x mummy² kat sini yg ada pengalaman bersalin kat hospital putrajaya@serdang??bole x share pengalaman mummy²☺tq yg sudi share pengalaman?

1 Balas

sy bersalin hosp pjaya..mommy nk tau pengalaman dr segi camne tu? layanan doc n nurse ke? kemudahan fasiliti kt wad ke? suami boleh teman dlm LR ke?

5y ago

hehe..tgk pd hosp tu jugak mommy..kalo yg nurse garang tu, sikap individu..hehe..so far rezeki sy dpt nurse yg baik2, doc yg ramah..even kena seluk utk cek bukaan jalan pun tak rasa sakit..hehe..alhamdulillah, rezeki sy..hehe