Hospital Putrajaya

hi mommies, hospital Putrajaya kan merupakan hospital kerajaan. Kalau kita kena warded untuk bersalin, kena letak berapa ya deposit?

2 Balas

putrajaya tu semi gov.. jd kena extra lebih la duit.. klu risau dgn hrga dia, blh ke hspital serdang.. tak perlu deposit..

2mo ago

blh je.. sye ni nk masuk baby ke3 bersalin sana.. dr dduk kajang, pindah semenyih.. dulu zaman pkp dorg ad tnya knapa dtg serdang sedangkn kajang lg dkat? sye jwb "sbb serdang dkat dgn tmpat keja suami di ioi"😂 tp haritu sye pi serdang 2 kli sbb baby kurg gerak, dorg x tanya da soalan tu.. awak blh bg alasan financial jugak sbb mmg putrajaya hrganya mcm tu.. dorg msti paham..

RM800 deposit. Sis boleh search dalam website hospital Putrajaya. Ada info

2mo ago

Nope. Setahu saya hospital Putrajaya dan Cyberjaya je yang perlu deposit RM800.