Baby jaga malam

Mummy2.. mcm mna nk ubah tido baby bagi dia tido lena waktu malam.. lpas masuk 2 bulan dia ubah tido dia waktu berjaga 12 tgh mlm smpai pkul 6 pagi.. dalam 6 jam kalau terlena pn kejap2 ja 10-20 minit.. help me mummy2 ??

9 Balas

Bagi baby mkn kenyang, minum kenyang, perut x kembung. Bg dia main puas2. Jgn bg tido dr kul 7 - 11.

4y ago

Klau dia jga time sebelum btul2 dia nk bgun msti dia ngis.. mcm mna nk ajak main 😆😆