Dah ready ke?

Mummy smua bila due ? Due saya cntik 2/4/2024 tapi lme plak nk tggu🤣Bukak tt n fb ramai post da bersalin awal.. tak sabar nk cium bau baby🥰

18 Balas

Saya 3/4,kan bukak tt je ramai btul yg dh brsalin kitanya nk juga dia keluar awal tpi dlm masa sama tkut hahah tkut berat dia tk ok and kecil sgt plak jadi kita ckp kt baby keluar time seminggu dh puasa waktu dh 37 kira ok la kn nk keluar🤣

2mo ago

haah ..37week da ok la ..dok pujuk baby kluar awal sbb da larat nk melepek jee ..nk dekat due ni mkin rse nk bring jee ..nk buat pape smua tkde mood ..tdo pon tk c lena daa😭